EMBERRE TERVEZVE, STRATÉGIÁVAL, SZENVEDÉLLYEL.

SZEMÉLYES KÜLDETÉS

Célom olyan bizalmon és felhatalmazáson alapuló, emberközpontú, a szervezet vízióját, misszióját támogató szervezeti kultúra és működés kialakítása minél több cégnél, ahol alapérték (nem csak frázis) az innováció, csapatmunka, a tisztesség és az emberek fejlesztése, fejlődése. Ahol az emberek értéket tudnak teremteni a mindennapokban és érzik, tudják, hogyan járulnak hozzá a szervezetük sikeréhez. Támogatom a cégvezetőket és vezetőket abban,  hogyan tudnak személyes példamutatással, határozottan, de empátiával ilyen kultúrát kialakítani saját szervezetüknél, csapataiknál. Teszem mindezt stratégiával és szenvedéllyel.

HOZZÁÁLLÁS, SZEMÉLYISÉG, MINDSET

Szenvedélyesen szeretem a szakmám. A tanulás iránti vágyam magas, gyorsan sajátítok el új ismereteket, folyamatosan tanulok, fejlesztem magam. Imádok kipróbálni új módszertanokat, módszereket.  Ha valamivel még nem találkoztam, beleásom magam. Akkor vagyok igazán elememben, ha valamilyen cél eléréséhez stratégiát kell alkotni. Dinamikus személyiség vagyok,  magas energiaszinttel, vállalkozószellemmel és rendkívül pozitív hozzáállással dolgozom. A "hogyan igen"-ek embere vagyok. 

SZAKMAI HÁTTÉR, FÓKUSZPONTOK

 • Közel 20 év interkulturális környezetben, nemzetközi csapat tagjaként és felsővezetés tagjaként, projektvezetőként
 • Szervezet- és HR vezetés: vízió, misszió, értékek megfogalmazása, HR és üzleti stratégia alkotás
 • Szervezetfejlesztés és építés,
 • Transzformáció, kultúraváltás
 • Emberi erőforrás programok, megoldások, folyamatok, keretrendszerek kidolgozása, implementálása
 • Szervezeti belső kommunikáció megújítása, irányítása
 • Vezetői mentoring
 • Termékfejlesztés, HR tanácsadás

MÉG TÖBB RÓLAM:

https://www.linkedin.com/in/floradevenyi

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Felsővezetőként keresel megoldást magadnak vezetői helyzetekre, kérdésekre, esetleg a szervezeted számára?

Van egy ötleted, koncepciód és át akarod beszélni valakivel mielőtt bemutatod?

Nincs koncepciód, stratégiád egy témával kapcsolatban és szeretnél valakivel együtt dolgozni rajta, hogy be tudd mutatni?

Vezetőként van szükséged megoldásra egy helyzettel, vezetői elakadással, stakeholderekkel kapcsolatban?

A SZÖVETSÉGESED LESZEK!

Konkrét, testreszabott stratégiát, megoldást dolgozunk ki az általad hozott helyzetekre, kihívásokra!

EGYÜTT KIDOLGOZZUK A MEGOLDÁST - TE ÉLVEZED A SIKERT!

PROGRAMOK CÉGVEZETŐKNEK, FELSŐVEZETŐKNEK

Kiknek ajánlom: cégvezetőknek, felsővezetőknek, akik szeretnének egy kicsit cégen kívül együtt gondolkodni egy szövetségessel, külső szemmel, aki új szempontokat, látásmódot tud behozni 1-1 helyzet megoldásába. 

A cégvezetői, felsővezetői lét magányos tud lenni, de nem kell, hogy így legyen.

A klasszikus vezetői kérdéseken túl, a cégvezetői, felsővezetői lét során felmerülő helyzeteket, kérdéseket járjuk körbe, készítünk konkrét stratégiát, akciótervet a megoldásra.

PROGRAMOK KÖZÉPVEZETŐKNEK

Kiknek ajánlom: frissen kinevezett, illetve már gyakorlott középvezetőknek, csapatvezetőknek, akik szeretnének fejlődni vezetői mivoltukban, szeretnének bizalmon alapuló kultúrát építeni és a csapatteljesítmény növelni. 

Bizalmas légkörben, védett környezetben az általad hozott helyzetet, témát, konkcepciót, stratégiát beszéljük át, járjuk körbe és konkrét megoldással távozol.  HR VEZETŐI SZÖVETSÉGES

Kiknek ajánlom: kifejezetten HR vezetőknek, akik egyedül érzik magukat a midnennapokban, szövetséges nélkül, és szeretnének egy szakmabeli vezetővel szakmai és vezetői kérdésekben együtt gondolkozni, dolgozni. 

Ha úgy érzed, egyedül vagy és nincs kivel átbeszélni a kihívásaidat, a téged érintő, foglalkoztató kérdéseket, dilemmákat, jó lenne brainstormingolni, stratégiát alkotni valakivel, bennem szövetségesre találsz. 


ELSŐ 100 NAP TERVEZÉSE

Kiknek ajánlom: frissen kinevezett vezetőknek, céghez újonnan belépett vezetőknek, felsővezetőknek. Cégeknek, akik meg akarják vezetőiket támogatni ezen sikeresség szempontjából kulcsfontosságú időszakban. 

Az első 100 nap a legkritikusabb egy vezető beválása, sikeressége szempontjából. Ha nincs jól megtervezve, nem kap támogatást a vezető, a legtehetségesebb emberek is elvérezhetnek és az eredmény a szervezetnek és a vezetőnek és az általa vezetett csapatnak egyaránt: frusztráció, kudarcélmény, végső esetben a vezető számára a munka elvesztése, más kollégák elvesztése, a szervezet számára a toborzás újrakezdése, ami időt és pénzt emészt fel. 

Ebben a programban felkészülünk, megtervezzük és menet közben alakítjuk az akciótervet, stratégiát, reagálunk a felmerülő helyzetekre.                                           

KARRIER MENTORING

Kiknek ajánlom: vezetőknek, akik tudatosan szeretnék tervezni, építeni a karrierjüket.                                                                                 

Ha úgy érzed elakadtál, változásra vágysz, de nem tudod egyedül kijelölni az irányokat, vagy éppen megvan az irány, de támogatásra van szükséged hogyan juss el oda, együtt átbeszéljük és megtervezzük az új irányt, összerakjuk azt a karriertervet, aminek birtokában már tudatosan tudod alakítani az életed. Végigkisérlek az úton, támogatlak.TÁMOGATÁS, MENTORING DIGITÁLIS HR MEGOLDÁSOK TERVEZÉSÉBEN, MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

Kiknek ajánlom: 

 • HR vezetőknek, szakembereknek, akiknek feladatuk ilyen projekt vezetése és nem tudják hogyan csinálják, szeretnék jobban csinálni, vagy elakadtak a projekt közben és támogatásra van szükségük
 • Vezetőknek, HR vezetőknek, akik a sikeres bevezetésért felelnek, de nem ők a projektvezetők, viszont felügyelik a projektvezető és projektcsapat munkáját, a projekt sikere az ő felelősségük és tudni szeretnék, mi az, amire nekik figyelnIük kell, mikor kell nekik bevonódni, vagy beavatkozni
 • Cégvezetők, HR vezetők, akik szeretnék, ha az emberekkel kapcsolatos folyamatok hatékonyabbak lennének, támogatnék a cégstratégiát, -kultúrát, jobb élményt, az érdemleges munkavégzés lehetőségét adnák, de nem tudják, hol és hogyan kezdjenek neki
 • IT vezetőknek, akik HR digitalizációs projektet vezetnek és szeretnék érteni, ismerni a HR szempontokat, igényeket és jól lefordítani azt a saját nyelvükre, mert most úgy érzik, sokszor elbeszélnek egymás mellett

Egy digitális projektek vezetésében jártas szakemberrel közösen segítünk abban, hogyan tervezz meg, alakíts ki digitális megoldásokkal, adattal, riportokkal megtámogatott HR és szervezeti működést úgy, hogy közben ne dehumanizálódjon a szervezet, a digitalizáció ne öncélú legyen, hanem tudatos folyamat, ami stratégia mentén valósul meg. 

MÁSODIK CÍMSOR

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.